Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örömmel értesítünk minden kedves barátot, ismerőst és érdeklődőt, hogy megalakult városunkban a Sziget Szabad Íjász és Vívó Egyesület (Sziget SZIVE).

Szeretettel várjuk az íjászat és a vívás iránt érdeklődő jelentkezőket egyesületünk tagjai sorában!

Honlapunkon folyamatosan nyomon követhető lesz az egyesület ténykedése, beszámolók, fotók rendezvényekről, versenyekről.

Versenyzőink eredményeit, gondjait és örömeit is szeretnénk megosztani a honlapra látogatókkal.

Amennyiben a sport nem vonz, csak egy jó baráti társaságban szeretnél eltölteni néhány órát, akkor is szívesen várunk támogató, patronáló tagunként!

Az egyesületben a "tréfa-öröm" íjásztól kezdve a Magyar Íjász Szövetség (MISZ) első osztályú minősitésével rendelkező íjászig, kezdő és haladó szinten minden kategóriába tartozó íjász megtalálható. Részt veszünk a MISZ által szervezett minősítő versenyeken, terep,- történelmi és 3D vadászíjász kategóriában, a társegyesületek által rendezett  "buliversenyeken", és évente kétszer -tavasszal és ősszel- saját versenyt is fogunk rendezni. (lásd. honlapon a "Versenyek" menüpont alatt!)

Kérdés, kérés, jelentkezés esetén az "Elérhetőségek" menüpont alatt megtalálható telefonszámon v. e-mail címen várunk minden érdeklődőt!